Комплекс Грижа за Очите

85.00 лв.

Доставка: Само 1% от цената

Поддържа здравето на очите със синергична комбинация от доказани съставки, които са без глутен, без ГМО и са одобрени от Веганското общество във Великобритания.

Поддържането на добро зрение във всяка възраст се превръща в предизвикателство. Освен обичайните проблеми със зрението, свързани с възрастта, все повече изпитваме подлагаме на напрежение в очите си от прекомерна употреба на цифрови екрани, претоварване с работа и външни фактори като замърсители на въздуха.

Продуъктът Комплекс Грижа за очите на AquaSource поддържа добро зрение във всяка възраст благодарение на синергична комбинация от доказани съставки, които не съдържат глутен, ГМО и са одобрени от Веганското общество във Великобритания.

Код: BGEHC060 Категории: ,
Марка:
* Бърза доставка
* 100% Оригинален продукт
* Изпращане на деня - за поръчки до 12:00 часа Пон-Пет
* Можем да доставим продуктите на АкваСорс в цял свят - Поръчайте директно от нашия сайт в АкваСорс!

AquaSource Комплекс Грижа за очите

Поддържа здравето на очите със синергична комбинация от доказани съставки, които са без глутен, без ГМО и са одобрени от Веганското общество във Великобритания.

Поддържането на добро зрение във всяка възраст се превръща в предизвикателство. Освен обичайните проблеми със зрението, свързани с възрастта, все повече подлагаме на напрежение очите си от прекомерна употреба на цифрови екрани, претоварване с работа и външни фактори като замърсители на въздуха.

Продуктът Комплекс Грижа за очите на AquaSource поддържа добро зрение във всяка възраст благодарение на синергична комбинация от доказани съставки, които не съдържат глутен, ГМО и са одобрени от Веганското общество във Великобритания.

Основни съставки

Екстракт от невен – екстрактът от цвят на невен се използва от векове. Това е доказана естествена добавка за поддържане на добро зрение. Съдържа високи нива на каротеноидите лутеин и зеаксантин, два важни антиоксиданта, които са от съществено значение за здравето на очите. Тези вещества могат да предпазят ретината от оксидативен стрес, причинен от свободните радикали и излагането на синя светлина.

Екстракт от билката очанка (Euphrasia) – очанка (Euphrasia officinalis) е друга добре позната хранителна добавка. Това е билка, която обикновено расте в Европа, Азия и Северна Америка. Тя съдържа флавоноиди, включително лутеолин и кверцетин, които имат антихистаминови свойства. Билката очанка осигурява и съединението аукубин, за което е доказано, че предпазва от окисляване. Често се използва за облекчаване на общото дразнене в очите.

AstaReal® Астаксантин – тези специални водорасли се извличат от сладководните и несъдържащи ГМО микроводорасли Haematococcus pluvialis, които са устойчив вегетариански източник на хранителни вещества. Оригиналните ръчно подбрани диви клетки на водораслите след това се оптимизират чрез отглеждане на най-добрите диви клетки, произвеждащи астаксантин. Астаксантинът насърчава динамичния фокус, като помага на цилиарния мускул, един от основните очни мускули, да работи по-добре и да се възстановява по-бързо от напрежение и умора в очите.

Екстракт от макуй бери – установено е, че екстрактите от южноамериканското макуй бери подпомагат секрецията на слъзна течност и подобряват действителната функция на слъзния филм. Доказано е, че макуй бери е полезно за сухи очи. То съдържа високи нива на антоцианини и полифеноли, мощни антиоксиданти, които могат да помогнат за намаляване на възпалените очи и да увеличат производството на сълзи.

Витамин С – от ацерола, 17% екстракт. Витамин С играе важна роля в защитата срещу увреждане от ултравиолетова светлина. Докато концентрацията на витамин С в очите намалява с възрастта, диетата и хранителните добавки могат да компенсират това. Витамин С също предпазва от увреждане от оксидативен стрес. Витамин С НЕ се натрупва в организма, така че ежедневният му прием е от съществено значение.

Екстракт от плодове на касис – комбинацията от Омега-3 и Омега-6 мастни киселини в маслото от семена на касис помага за намаляване на сухотата в очите, като поддържа естествената водниста слъзна секреция.

Витамин Е (DαTЕ) – нашите очи могат да бъдат особено податливи на ултравиолетово лъчение от различни източници. Витамин Е може да помогне за неутрализиране на окисляването на клетките от нормално излагане на ултравиолетови лъчи. Формата D-α-TЕ на витамин E е доказала своята висока усвояемост и стабилност при това приложение. Витамин Е е важен антиоксидант, който доказано предпазва от оксидативен стрес.

Цинк (цитрат) – в ретината, хориоидеята и макулата са концентрирани високи нива на цинк. Цинкът предпазва очите от ултравиолетова радиация и синя светлина. Подобно на витамин С, цинкът не се съхранява в тялото и трябва да се набавя чрез храна или хранителни добавки.

Витамин B2 (рибофлавин) – играе роля в подпомагането на ретината да получава светлина. Витамин B2 помага на тялото да създаде глутатион, специфичен антиоксидант, който може да допринесе за премахване на свободните радикали в окото. Дефицитът на витамин В2 може да доведе до чувствителност към светлина и да е свързан с други зрителни проблеми.

Бетакаротин – предшественик на витамин А, нашият бетакаротин се извлича от Dunaliella Salina, често наричано розово водорасло. Бетакаротинът също помага за намаляване на оксидативния стрес, който различните източници на светлина оказват върху очите ни.

Ликопен – ликопенът е растително хранително вещество, което придава цвета на плодове като домати и грейпфрут. Той е друг важен антиоксидант, който може да предпази очите от оксидативен стрес.

Използвайте с AquaSource Комплекс Течно злато

Като осигурява важни мастни киселини от различни растителни източници, AquaSource Комплекс Течно злато доставя набор от важни Омега-3, -6, -7, -9 мастни киселини, които поддържат здраво сърце, стави, очи, вашия хормонален баланс и др. За добра мозъчна функция е добавено масло от микроводорасли, богато на DHA (докозахексаенова киселина).

Омега 3 мастна киселина е особено важна за поддържане на здравето на очите.

Основни предимства

 • Уникална формула – съдържа екстракт от невен, екстракт от билката очанка и астаксантин. И трите са добре известни с това, че поддържат здравето на очите.
 • UV радиация, синя светлина и цифрови екрани – поддържа собствената способност на тялото да се предпазва от тези съвременни предизвикателства.
 • Без глутен, без ГМО и одобрен от Веганското общество във Великобритания – отличен продукт за вегани, както и за тези с чувствителност към глутен.
 • Антиоксиданти, поддържащи зрението – съдържа различни антиоксиданти от естествен източник, които поддържат здравето на очите.

AquaSource Комплекс Грижа за очите

Съставки в препоръчителен дневен прием от 2 капсули:

 • Екстракт от невен 200mg (лутеин 20mg, ксантофили и каротеноиди)
 • Органичен макуй бери на прах 200mg
 • Екстракт от билката очанка 75mg
 • Витамин С (от ацерола) 40mg (50%*)
 • Екстракт от плодове на касис 30mg
 • Витамин Е (D-α-TЕ) 20mg (166%*)
 • Цинк (като цитрат) 10mg (100%*)
 • Витамин В2 (рибофлавин) 6mg (428%*)
 • Бетакаротен – прекурсор на витамин А 4mg (от Dunaliella Salina)
 • Астаксантин 2mg
 • Ликопен (екстракт от домат) 2mg
 • Капсула: Растителна целулоза
 • *Хранителна референтна стойност в ЕС в %

Указания за употреба AquaSource Комплекс Грижа за очите

Вземайте 2 капсули дневно по време на хранене или повече, както е указано от здравен специалист.

 • Витамин B2 и цинк за поддържане на нормално зрение.
 • Уникална комбинация от невен, макуй, очанка, астаксантин и ликопен – използвани от дълги години за здравето на очите.

Да не се превишава препоръчания дневен прием.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.

Комплекс Грижа за очите Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

 • Витамин B2 за поддържане на нормално зрение.
 • Цинк за поддържане на нормално зрение.
 • Витамин С и Е допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Данни за алергени: Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Комплекс Грижа за Очите”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Комплекс Грижа за ОчитеКомплекс Грижа за Очите
85.00 лв.
Scroll to Top